Belépés

Lépj be
Google+
Belépés emaillel
Még nem regisztráltál? Regisztrálj itt!

Regisztráció

Regisztrálj facebook vagy Google+ használatával!
Google+

Regisztráció

Amit a Fat Burning ételeinkről tudni kell!

dietapizza_fatburning

Szénhidrát megszorításra épülő fogyókúra!A valódi zsírégetés az a súlycsökkentő mód, amelynek során a szervezet belső egyensúlya huzamosabb ideig fenntartható, miközben a fogyás a leghatékonyabban és a legnagyobb mennyiségben a zsírból történik. Ezt csak ideális összetevőkből álló, minimális felszívódó szénhidráttartalmú étrenddel lehet elérni, melynek során a fogyókúrázó szervezete megkap minden létfontosságú aminosavat, zsírsavat, vitamint és ásványi anyagot.

Eddig ez csak úgy volt megoldható, ha a fogyókúra alatt a hagyományos ételekről (palacsinta, piskóta, galuska, tészta, pékáruk) még csak nem is álmodtunk!

Ezen változtat a Diéta Food & Pizza Zsírégető Lisztje, amely saját fejlesztésű alapanyag és az ebből készült ételek – klinikailag bizonyítottan – szinte alig emelik meg a vércukor- és inzulinszintet étkezés után! Ez rendkívül fontos szempont a fogyókúrában, és segít a hirtelen, erőteljes éhségrohamok elkerülésében.

Fat Burning ételeinknél így a magas glikémiás indexű alapanyagok szénhidráttartalmát legalább 70%-kal csökkentettük, aminek eredményeként minimális felszívódó szénhidráttartalom mellett magas fehérje- és rosttartalmúak.

Fat Burning száraztészta összetétele: búza- és kukoricarost, búzafehérje, növényi zsír, t teljes kiőrlésű búzaliszt, szójafehérje, enzimek, tojás, víz (50-55%-kal csökkentett szénhidráttartalmú)

Zsírégető morzsa összetétel: Ivóvíz, Zsírégető liszt (búza- és kukoricarost, búzafehérje, növényi zsír,  teljes kiőrlésű búzaliszt), élesztő, só tengeri

Fat Burning ételeinket cukorbetegek is fogyaszthatják, beleszámolva azt a napi szénhidrátmennyiségbe.

Fat Burning pizzáink alaplisztjében például vitális búzaglutén, élelmi rostok, teljes kiőrlésű liszt, tejfehérje, só, lenmag, élesztő és C-vitamin található.

FAT BURNING ÉTELEINK TELJES KÍNÁLATÁT ITT TALÁLOD! KATTINTS!

 

Összehasonlító táblázatok

súly

összetétel

szénhidrát

%

Hagyományos pizzatészta

40 dkg

235g

100%

Fat Burning pizzatészta

18 dkg

48g

-80%

Fat Burning étel

-50-70%

 

1 db ÚJ FB pizzalap tápértéke
(nyersen 24 dkg, 25% sülési veszteséggel 18 dkg)
1 db más cég 40 dkg-os  pizzalapjához képest
energia (kcal)
rostok nélkül
362
fehérje (g) 22
zsír (g) 8,0
ch (g) 48,0 79,6%
rost (g) 35

A megújult összetételű Fat Burning vékony pizzatésztánk közel 80%*-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaz, mint más cég normál vastagságú pizzatésztája.
*Az összehasonlítás a Fat Burning pizzatészta 1 adagra számított szénhidráttartalma és más forgalmazó saját honlapján közölt információja alapján készült.