Belépés

Lépj be
Google+
Belépés emaillel
Még nem regisztráltál? Regisztrálj itt!

Regisztráció

Regisztrálj facebook vagy Google+ használatával!
Google+

Regisztráció

Tisztelt Vásárlónk!

Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt., az OTP SZÉP, a K&H SZÉP, az MKB SZÉP kártyák kibocsátói, és a MASTERPASS online fizetési rendszerek biztosítják a kártyaelfogadás és online fizetés lehetőségét, a biztonságos protokollt használó kártyaelfogadó rendszereik által. Bankkártyás és online fizetéskor átirányítunk a Bank, illetve a Kártyakezelő fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank, illetve kártyakezelő által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalakon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház a kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A bankkártyás fizetés menete.
Kérjük, készítsd elő kártyádat! A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szükséged:
• Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)
• Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)
• Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben a kártyádon nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyél szíves üresen hagyni!)

Áruházunkban az alábbi kártya típusokkal fizethetsz:
• MasterCard (dombornyomott)
• Visa (dombornyomott)
• American Express (dombornyomott)
• Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Electron kártyádat kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, természetesen
fizethetsz kártyáddal internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, fordulj a kártyáját kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.
• Maestro Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy a kártyádat kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultálj a bankoddal!

Az OTP Bank tájékoztatója a bankkártyás fizetésről

A biztonságról

A kártyakibocsájtók rendelkeznek egy 256 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában már ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program ennek segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a Kártyakibocsájtókhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.
Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt. Amennyiben a kártyádat kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy azt nem igényelted, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányít az OTP oldalára, ahol megadod kártyád adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése. Amennyiben a bankod rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és ezt igénybe veszed, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik.
Kártyád adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnod. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányít a kártyádat kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást
követően a fizetési tranzakció folytatódik, értesítést kapsz a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerülsz a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul. Bankkártyás fizetés közvetlenül a Bank, illetve kártyakezelő által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalakon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház a kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A SZÉP kártyával történő fizetés menete.
Kiválasztja ki a megvásárolni kívánt termékeket, melynek összegét SZÉP kártyás fizetéssel kívánod teljesíteni. Kiválasztod a fizetési módnál a megfelelő Kártya típust. Ezt követően átkerülsz a kártyakibocsájtó biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadataidat szükséges kitöltened. A kártyaadatok megadását követően indíthatod el a tranzakciót. A SZÉP Kártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően, mely a SZÉP Kártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti, a Kártyakibocsájtó elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését a szolgáltatás ellenértékével. Amennyiben nem kerülsz visszairányításra a fizetőoldalról a webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző Vissza/Back” vagy a Frissítés/Refresh”gombjára kattintasz, illetve be zárod a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülnél az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül. SZÉP Kártya esetén csak a kibocsájtó bank által kezelt felületen fizethet SZÉP Kártyáddal, másik bank fizetési felületén sikertelen lesz a vásárlás. Az internetes áruház a kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Áruházunkban az alábbi SZÉP kártya típusokkal fizethetsz:
• K&H SZÉP A K&H Bank által kibocsátott Széchenyi Pihenő Kártya megfelelő zsebéből (Vendéglátás) kezdeményezhetsz fizetést. Ez a fizetési rendszer még nem aktív, bevezetése folyamatban van.
• MKB SZÉP Az MKB Bank által kibocsátott Széchenyi Pihenő Kártya megfelelő zsebéből (Vendéglátás) kezdeményezhetsz fizetést.
• OTP SZÉP Az OTP Bank által kibocsátott Széchenyi Pihenő Kártya megfelelő zsebéből (Vendéglátás) kezdeményezhetsz fizetést.
Áruházunkban az alábbi mobil fizetési rendszerekkel fizethetsz:

MASTERPASS

Fedezze fel az online vásárlás kényelmesebb módját!

Fizessen MasterPass™ digitális tárcával!
Alig várja, hogy egyszerűbb legyen az online bankkártyás vásárlás? Íme, a megoldás: MasterPass digitális tárca segítségével könnyen, gyorsan, biztonságosan fizethet, mobilalkalmazáson keresztül. Próbálja ki ma – meglátja, megszereti!
A MasterCard által fejlesztett MasterPass ingyenes digitális tárcával gyorsan és biztonságosan vásárolhat világszerte több ezer MasterPass elfogadóhelyként működő online kereskedőnél.
– Több idő marad vásárlásra: a fizetés gyors és egyszerű online fizetés okostelefonjára telepített alkalmazáson keresztül.
– A MasterCard online tárolja a vásárlók személyes és banki adatait, így a webáruházakban ezeket nem kell megadnia.
– A mobilján, titkos mPIN kódjával hagyhatja jóvá a fizetést.

Hogyan működik?
A MasterCard által fejlesztett MasterPass ingyenes, használata egyszerűen megkezdhető, a MasterPass-képes mobilalkalmazások könnyen telepíthetőek, és minden webáruházban fizethet vele online, ahol a Buy with MasterPass gombot látja a fizetési lehetőségek között.
Hogyan lehet saját MasterPass-képes digitális tárcád?
1. Töltse le, telepítse és indítsa el valamelyik MasterPass-képes digitális tárca mobilalkalmazást.
Magyarországon aktuálisan elérhető MasterPass-képes digitális tárcák:
www.mastercard.hu >>szolgáltatások>>MasterPass
2. Regisztrálja benne MasterCard, CVC2 kóddal ellátott Maestro, Visa vagy American Express kártyáját az alkalmazásban található lépéseket követve. A regisztráció során válasszon magának egy saját, titkos mPIN kódot.
3. Ezután bármely MasterPass elfogadóhelyen – ahol a „Buy with MasterPass” gombot látja – fizethet a letöltött MasterPass-képes mobilalkalmazással, vagyis saját digitális tárcájával.

Hogyan fizethetsz MasterPass segítségével?
1. A webáruházban válassza ki a kívánt árut vagy szolgáltatást.
2. Kattintson rá a „Buy with MasterPass” gombra.
3. Válassza ki a listából az Ön által használni kívánt digitális tárcát.
4. Adja meg mobiltelefonszámát.
5. Ezt követően a mobiltelefonján nyissa meg az alkalmazást.
6. Válassza ki a fizetésre használni kívánt bankkártyát.
7. Hagyja jóvá a fizetést mPIN kódja megadásával.
8. Eztán Ön kilép a digitális tárcából, és visszakerül a webáruház oldalára.
9. A fizetést a webáruház megerősíti.

További információra vagy segítségre van szükséged?
A mastercard.hu oldalon többet is megtudhat a MasterPass fizetési módról és a digitális tárcákról.
Ha digitális tárcájának használatával kapcsolatban szeretne segítséget kapni, kérjük, keresse saját digitális tárcájának működtetőjét.

Miért előnyös MasterPass digitális tárcával fizetni?
EGYSZERŰ
– Vásároljon egyszerűen: a MasterPass-szal elég egyszer megadnia az adatait, nem kell minden egyes vásárláskor újra begépelnie őket, így a hibalehetőség is csökken.
– A fizetési oldalon egyetlen kattintással fizethet. Ezután bármikor biztonsággal hozzáférhet a kártyáihoz és további adataihoz, amikor MasterPass-szal fizet.
– Nem csak Magyarországon fizethet vele: segítségével a külföldi webáruházakból is vásárolhat.
– Abban az esetben, ha a webáruház ezt lehetővé teszi, a MasterPass digitális tárcában elmentett szállítási címet is használhatja.
– A MasterPass-t elfogadó kereskedők által támogatott hűségkártyák esetében a hűségpontjait is gyűjtheti majd digitális tárcájában.

MEGBÍZHATÓ
– Vásároljon a MasterPass-szal, és élvezze a MasterCard stabil, többszintű biztonságának előnyeit!
– A MasterCard globális fizetési hálózatával Ön biztonságban érezheti magát. A MasterPass a legmagasabb szintű biztonsági védelemmel van ellátva.
– A kereskedőnek a tárcában rögzített adatok közül csak a szállítási és a számlázási címet kell átadnia, az Ön bankkártya adatait a kereskedő nem láthatja, ami kizárja az ezzel járó kockázatokat.
Élvezze az egyszerű és biztonságos vásárlást bármikor, bármely internethez csatlakoztatott számítógépen, mobilon és táblagépen a MasterPass elfogadóhelyeken.
Bővebb információ: http://www.mastercard.hu/masterpass